+47 468 468 23
post@vip-protection.no

Privatetterforskning

VIP Protection & Security - Privatetterforskning

VIP Protection & Security AS - Privatetterforskning

Det er mange par som opplever utroskap og det er ofte en veldig smertefull prosess som rokker selve fundamentet for parforholdet. Det finnes flere former for utroskap, som emosjonell utroskap, fysisk utroskap, økonomisk utroskap og utroskap mot deg selv.

Tegn på utroskap

  • Uttak på bankkonto på merkelige steder.
  • Sletter SMS ‘er og passer godt på sin telefon.
  • Har hemmelig e-postadresse (som du ikke vet om).
  • Bilens kilometerstand avviker fra det man kan forvente.
  • Lukter parfyme, hudprodukter eller aftershave til en annen.
  • Får en plutselig driv til å friske opp garderoben, slanke seg, trene osv.

Hvordan foregår etterforskningen: Atferdsmønsteret til vedkommende det gjelder, vil bli kartlagt. Det vil bli samlet inn informasjon som tilpasser seg oppdraget etter kundens ønsker.

Har du mistanke om at ting foregår på din pc/mobil, som kontakt med andre utenom ekteskapet eller upassende bruk av Internett/mobil kan det gjøres tiltak. Ellers så kan objektet følges etter avtale med oppdragsgiver og ønsket informasjon dokumenteres i form av video, bilder og/eller lydopptak. Objektet vil aldri bli kontaktet dersom dette ikke er avtalt med oppdragsgiver på forhånd.

VIP Protection & Security - Privatetterforskning

VIP Protection & Security AS - Privatetterforskning Utroskap

For oss er det en selvfølge at alle konsulenter til enhver tid opptrer diskré og profesjonelt. Tjenesten er selvsagt taushetsbelagt. Du vil få en rapport, beskrivelse av sted, og når, antall timer som er brukt, samt bilder på fotopapir og en DVD.

Ønsker du å finne ut av dette? Ønsker du å gå videre med en partner du har mistanke til at driver med denne type svik? Våre privatetterforskere har streng taushetsplikt.